Om os

23 23 90 20

info@mundvigentandklinik.dk

Camilla Pilsgaard

Tandplejer og klinikejer

Uddannet Tandplejer i 2005

Eddie Basson

Tandlæge

Uddannet Tandlæge i 2003

Susanne Rossing

Klinikassistent

Udlært 1984

Velkommen til Mundvigen Tandklinik

Vi vil gøre vores allerbedste for at gøre dit besøg hos os, så rart som muligt. 


Vi er medlem af organisationen Slow Dentistry, som betyder at vi har valgt at følge de 4 grundsten, som deres organisation bygger på:


- Bedøvelse: Vi sikrer os,  at du er fuld ud bedøvet og går ikke igang med behandling før dette er tilfældet.


- Kofferdam: Kofferdam er en gummidug, der beskytter den tand, der skal behandles, mod bakterier og spyt fra resten af mundhulen.


- Desinfektion: Desinfektion af unitten og behandlerrum, samt sterilisation af instrumenter, sker efter de regler, der er opsat af sundhedsstyrelsen i Danmark. 


- Informeret samtykke: Du som patient, får forklaret hver behandling, samt fordele og ulemper ved de forskellige behandlingsmuligheder, og at du aktivt siger ja tak til en behandling, inden den udføres.Er noget værd at gøre, er det værd at gøre ordentligt.De bedste hilsner


Ditte, Susanne, Eddie og Camilla

Ditte Hald

Klinikassistent

Udlært 2015

Klinikkens historie

2018

2019

2020

2021

1. November 2018, åbner Mundvigen Tandklinik.


Tandplejer Camilla Pilsgaard er klinikejer og arbejder hver dag på klinikken.


Tandlæge Eddie Basson arbejder til at starte med 1 dag om ugen, men efter ca 3 måneder får vi så travlt, at han derefter er på klinikken, 3 dage om ugen.


1. Juni, starter Christine Basson, som klinikassistent.

1. September, starter Susanne Rossing, som klinikassistent.


1. januar, Tandlæge Eddie basson arbejder nu på klinikken 4 dage om ugen.

1.September starter Ditte Hald som klinikassistent. Samtidig stopper Christine Basson på klinikken, da hun er færdig med sine studier, som Zoneterapeut.

Pr 1. Marts, udvides vores kliniklokaler, så vi får en større reception og et ekstra klinikrum. Samtidig flytter Tania Jørgensen, som er Psykoterapeut ind, sammen med sin mand Gorm Laursen, som er fysioterapeut og osteopat. Vi får også glæde af Christine Basson, som er zoneterapeut og snart Biopat.


Indtil 1981, var bygningen kendt som Vigen Mejeri. Derefter, har det fungeret som hjem for en familie og ejerens bådbyggerfirma, indtil 2005. Fra 2005 til 2014 har det stået mere eller mindre tomt og bygningen er ikke blevet vedligeholdt.


I 2014 købte Camilla og hendes mand bygningen, sammen med Camilla's forældre, Curt og Winnie. Planen var at skabe nogle lejligheder og erhvervslejemål. Derfor kunne Camilla's drøm om at åbne sin egen tandklinik, blive til virkelighed. Idag er der 3 lejligheder og 3 erhvervslejemål. Hvoraf Mundvigen Tandklinik er det ene.